I lördags hade Loopia 10-årsfest, och såklart var jag där i klänning och lockigt hår. Jag drog lite obekvämt i det framför spegeln, för jag kände inte igen mig.

Stylist för dagen var nämligen inte jag själv, utan Sanna. Hon hade klippt och slingat mitt hår och sminkat på helt annat vis än jag var van vid. Det innefattade även plockning av ögonbryn, hemska tanke!

Jo, slutresultatet blev väldigt bra, men Vidde sprang runt med en känsla av att vara någon annan och hade inte vant sig.

Första plusset för dagen/kvällen kom när vi gjorde oss i ordning och Vidde insåg att alla män bestämt sig för att bära kostym. Snajsigt värre. Jag vet inte vad det är, men man blir ju alldeles till sig när de ser sådär propra ut. Speciellt kavaljeren, som aldrig visat upp sig på det sättet tidigare. Jag kommer nog leva på det hela veckan… =)

Vi bjöds på tre föreläsningar varav Blondinbella var den enda som gav mig något nytt att tänka på. Det ni! Hon delade med sig av en del strategier och annat, som visserligen inte är applicerbara på mig, men tankesätten bakom dem är det, så jag tänker…

Innan dess var det Google, som berättade att vi var på väg mot reklamsituationen i “Minority Report” (hemska tanke igen) och en man som berättade om sökmotoroptimering. Om man får tro hans föreläsning går det ut på att inte ha en trasig hemsida. Det löser man ganska fort genom att köra WordPress och ett vettigt tema (tror inte mitt tema är så vettigt i den aspekten, men what the hell), tipsar Vidde.

Sedan var det ju såklart middag och festligheter. Det går att läsa mer på Loopias blogg om vad som hände. Själv gjorde jag bland annat upptäckten att stjälandet av andras pojkvänner är mer socialt accepterat än polyamori. Det är en sjuk värld vi lever i.