Den här månaden fick jag lite mer än vanligt från Flattr. Summan har faktiskt ökat varje månad, vilket är väldigt trevligt i sig. Det känns som att det jag gör på internet uppskattas och skapar värde för andra. Det är en varm, lite luddig känsla som lägger sig runt magtrakten. Än är det inte så mycket pengar det handlar om, men just att det är pengar jag får gör det hela lite mer verkligt än all statistik jag gillar att glo på…

Eftersom sakerna verkar uppskattade tänkte jag de 5 saker jag fått mest pengar för varje månad sedan jag började med Flattr. Att du avnjuter dem kräver inte att du klickar på Flattr-knapparna, men du får ju… =)

Augusti

Sanningen som jag ser denMin blogg. Trevligt att den ger mest pengar då det är den jag spenderar mest energi på just nu
Music by ViddeAll musik jag gjort och lagt ut på internet. Önskar att jag kunde ge er mer av den varan…
imFlattrd.com – ViddeOm man vill flattra mig som person kan man göra det här. Rätt så smickrande att ni gjort det också! =)
Oskyldig eller registrerad?Blogginlägg där jag förklarar varför jag tycker det är fel att misstänkliggöra och registrera många bara för att det går.
Vem är galen nog att stå upp för sunt förnuft?Blogginlägg om att Piratpartiet står upp för saker när andra inte vågar

Juli

Flattr – liten utvärderingBlogginlägg där jag utvärderar Flattr
Sanningen som jag ser denMin blogg igen
Alien PlanetEn av mina låtar. Inte den jag skulle trott var mest uppskattad, men där ser man!
Internet – infrastruktur och rättighet eller lyxvara?Blogginlägg om internetåtkomst
Judge Dredd – snart någonstans nära dig?Blogginlägg om vad Beatrice Ask har för sig

Juni

Oseriös – 5776-177Sida på Oseriös.net med bild på justitieministern som Judge Dredd med en text från Achmed the dead terrorist till. Framkallade en del bittra skratt, kanske.
Judge Dredd – snart någonstans nära dig?Blogginlägget om justitieminister Beatrice Ask igen.
Vidde till riksdagenSida på min blogg där jag beskriver en del grundläggande tankar.
Sanningen som jag ser denBloggen!
Oseriös – 5777-179Oseriös-sida med Jobbknatten på.

Maj

Alien PlanetDen där fantastiska låten igen…
Svårigheten i att göra sitt jobbBlogginlägg om ifall man ska blockera Google för alla anställda när några inte kan låta bli att spela.
Sanningen som jag ser denBlogg! 😀
Music by ViddeMin musik igen. 🙂
HorsieHär är en liten video på Debesis. Fruktansvärt dålig kvalitet, men bra ändå, tydligen.

Avslutningsvis; tack underbara givmilda människor som ger mig uppskattning! Det värmer. Det gör det verkligen. Och det ger mer pengar än reklamen på sidan. Nästan så man funderar på att ta bort den, faktiskt.

Däremot har ju Flattr-pluginet slutat fungera med min feed här på bloggen, vilket har gjort så att jag avaktiverat det. Om någon vet hur jag pillrar till det, upplys jättegärna i kommentarerna, för jag saknar det verkligen (och möjligheten att flattra kommentarer också).

Flattra detta: Flattr this