Idag gick jag hem från jobbet och har sedan dess legat död i soffan. Har fortfarande ont överallt och nyser.

Det går ju inte för sig!

Har redan ätit vitlök och druckit en massa vatten. Fick förmaning om honung i vattnet. Om inte Caprica tagit slut igen hade jag druckit honungsvatten och tittat på det. Nu blir det nåt annat… frågan är ju bara vad.

Caprica är förresten bättre andra gången man ser det utom premissen att ett program förstördes vid en fysisk överföring till annat medium. Det är bara dumt. Om jag ska flytta en bild så blir jag väldigt förvånad om en misslyckad överföring förstör både bilden och photoshop. Varför kan inte scifi-författare prata med nördar ibland?

Bweh. Och av någon anledning kan inte rss-feed fungera med flattr… Får väl lägga in knappar manuellt då.


Flattr this