Jag gjorde en ny facebook-avatar...

Som en del kanske har noterat i min kalender kommer jag inte vara hemma i Västerås denna helg. Nu när jag kurerat mig nästan ett dygn är jag säker på att jag kommer fungera också. Jag var lite orolig att det inte skulle släppa som förra gången jag var sjuk, men jag är nöjd med att ha fel på den punkten. Det blir precis som rubriken säger nya äventyr med Vidde i helgen!

Lördagen bjuder på ett lila Södertälje. Eftersom man i princip är uppvuxen där måste man ju åka dit, så jag kommer vara där med mitt soliga humör. Jag har ingen plan, direkt, men det ger sig nog, skulle jag tro.

På söndag kommer jag vara i Österåker på kanalens dag och ge ballonger till alla som vill bli glada (ingen kan vara nere med en ballong). Svara på frågor tänker jag göra också.  =)

Nu ska jag fortsätta vila mig, för riktigt frisk var jag tydligen inte riktigt än, men jag hoppas vi ses i helgen!

Under tiden, glöm inte att skriva upp dig på valsedelsbokningen!

Flattr this