Det händer så mycket så att jag knappt hinner blogga längre. Förr bloggade jag ju varje dag om vad som hände! Eller så är det bara som jag minns det. Nu är det visserligen tredje blogginlägget jag skapar idag, men det är nog bara för att jag har någon form av supersöndag eller något.

En bra sak som hände var att jag åkte till Stockholm och spelade in video. Jag blir lite småknasig när man pekar en kamera på mig, men jag måste säga att jag inte tycker det märks alls. *skryt mode* Sedan har jag ju fantastiska kollegor som gör det hela till något du bara måste se:

När tiden runnit iväg tillräckligt fick jag sluta prata och göra istället. Dags att gå i Pride-paraden. Tre timmar tar det tydligen att gå, och mot slutet är man sugen på att sätta sig ner vill jag lova, men det var det värt. Skitkul, rent utsagt. Sång och dans och glädje!

Mer bilder finns hos Christian Engström.

Som ni kanske såg häromdagen så flaggade jag för att vi tänkte åka till Arboga på medeltidsdagar. Vi gjorde det också, även om vi aldrig lurade ut hur vi skulle sänka temperaturen i bilen, eller om man verkligen *måste* åka mot Arboga för att framgångsrikt hamna i Arboga!

Väl där gav vi flygblad till alla som var där och språkade med många av dem. Vi inspekterade även alla hörn av Arboga (läs gick smått fel) och skylde stackars minkar på lyktstolpar med piratmärken. Fint blev det.

Själv hittade jag mig en båt som jag genast utropade migsjälv till kapten på.

Fler bilder finns på bildbanken.

Om ni vill se mig “in action” är nästa tillfälle att passa på nu på lördag när vi bygger valstuga i Västerås. Hoppas vi syns då! Och tills dess; stay crazy!