Jag har vart lite frånvarande på sista tiden, för jag fick sån lust att slänga ihop lite onödig C-kod. Så jag gjorde det. Nu har jag slängt upp en .exe och .scr om man vill ha det som skärmsläckare på Program-sidan. Ska slänga upp källkoden så fort jag orkat installera ett zip-program (jag vet hur lat jag är!).

Programmet simulerar små blå djur som äter växter och lägger ägg. Sedan blir de uppäten av små röda djur. När de dör blir de uppätna av små lila djur.

Alla djur bajsar. Växterna tycker om bajs. Jag blev lite besatt ett tag häromdagen när jag inte tyckte att nivåerna var bra. Jag ville ha ett jordlager! Jonas fick nog för sig att det var bajs jag var besatt av, så jag spelade vidare på det. Det var roligt.

Men det blir aldrig klart! För det är så skoj att skruva på balanseringsrattarna…