Usch så man kan knasa till dygnet!

Igår var det vin/öl/cider/sprit med Per och Kirsi. Vi höll till hemma hos Jonas eftersom det var praktiskt och mitt vin (som inte gick åt) var där. Jonas var nere på stan och firade Daniel, och det hade jag också velat, men man kan inte vara på flera ställen samtidigt, så jag valde mina vänner som jag velat umgås med länge nu.

Som vanligt delar jag med mig lite för mycket när jag blir lullig, men det är väl det som är det roliga? =)

Jag behövde lite vänner också, för 2 kunder hade varit ovanligt elaka mot mig. De kunde ju inte veta att jag mår lite smådåligt nu, men jag kan ju säga till alla nu på en gång: att hota en supporttekniker med rättspåföljder för den personligen kommer ENDAST resultera i att tjejen/killen på supporten mår dåligt. Den kommer inte få mer befogenheter för det. Den kommer inte kunna förändra det som redan skett heller. Den kommer heller inte stänga av kunder för att någon misstänker att de KOMMER att lägga upp något olagligt på sin sajt heller.

Gah.

Så det var tur att jag hade mysigheter inplanerade. Behövde.

Jonas kom hem och var lullig han med. Så då fick vi sluta prata om honom. Heh, och så satt han där och var full och snygg och sådär underbar…

Idag var jag inte farligt bakis. Drack en massa kaffe igår trots Kirsis protester. Men vid 2-tiden när jag slutade var jag trött som en gnu och hur hungrig som helst. Så det blev till att skynda sig hem och äta och sen sova. Försökte kolla lite Bones, men orkade inte riktigt.

Sen vaknar man på kvällen och är helt upponer. Vet inte om jag är hungrig, trött eller vad. Och balans i hjärnan har man ju inte, så bra mår man inte.

Men telefonen dinkade till och det kom ett enkelt och omotiverat “Puss” från Überdarling. Najs. Precis vad jag behövde.

Imorrn ska jag snurra iväg till sthlm och bli fotad inför valrörelsen. Det är småvårigt ute och centrum har barmark (uppvärmda gator). Ljuset ligger framför oss nu, på nåt sätt. =)