Jag snubblade över till DN som jag är van att göra. Så läser man återigen att sjuka minsann inte ska ha pengar. Jag tycker det känns som att de där reglerna stramas åt hela tiden. Kan man inte bara avskaffa sjukpenningen eftersom den tydligen kostar så mycket?

Vi kan ju radda upp alla som inte kan arbeta och skjuta dem så är vi av med dem. Det är säkert ärftligt också, så det vore ju förödande om de satte igång och förökade sig när de nu har så mycket tid över. De fuskar säkert hela bunten också.

Jag blir lite less på samhället av hela hysterin.

Personligen vill jag gärna leva i ett samhälle där det går att klara sig även om man blir sjuk och även om man blir sjuk länge. Och om man som jag är ganska pappersförvirrad ska det inte vara omöjligt heller.

Den där “jag klarar mig utan bidrag, så varför ska folk som inte ens arbetar få det?”-inställningen gör mig illamående. Skaffa lite medlidande.