Lördag… Dagen då man kan unna sig att väckas av solen och sedan ligga och dra sig lite. Jag har dock blivit lite morgonpiggare än jag varit tidigare. Man får betala det med kvällströtthet från 23-tiden ungefär. Oftast. Vissa dagar fattar jag inte alls att jag borde sova.

Idag har jag segat mig upp och dammsugit samt skurat i vardagsrummet lyssnandes på ljudbok. Nu är det bara sovrumsgolvet kvar. Sedan är det resten. Pust. Man blir ju aldrig klar.

Men Jonas sa en sak till mig som inspirerade mig att ta tag i saker och ting. Han hade fixat så att hans lägenhet gav energi istället för tog energi. Det vill jag också. Fast det går åt en hel del energi att göra det. Det föreligger någon svåruträknad matematisk formel här, och jag kan inte riktigt reda ut den. Men om det går på ett ut ungefär föredrar jag städad lägenhet.

När jag druckit kaffe ska jag duscha och sedan ska jag kolla vilket tåg jag ska ta till stockholm. Demonstration ikväll. Tänkte shoppa lite innan också när jag ändå är där. Och så behövdes visst bärhjälp till demon. Fast jag hoppas att det löser sig utan mig, för jag vet inte om jag hinner med riktigt. Inte om de vill ha hjälp redan klockan 13.

Jag lyckades gå hem från jobbet igår också. *duktig* Det kändes bra. Jag är nog frisk nu, fast jag hostar ibland. Men det är bara halsen som är lite efter.

Egentligen vill jag ta med mig laptopen i helgen, men jag orkar inte släpa på den, så det blir inte så. Så jag kommer vara frånvarande till söndag kväll. Finns på telefon 0735066879. Har skrivit ut det under kontakt också. Bra om alla kan nå mig, tänker jag. Jag ska köpa en sån där mini-pc snart. Jag behöver en, känns det som!

Nä, ses på demon ikväll!