Tack alla som var där! Det var så kul att träffa er. Nu har jag träffat Opassande-Emma och kan intyga att hon verkligen är vackrare i verkligheten. =)

Det var trevlig stämning och jag fick chans att prata med folk som jag inte träffat tidigare. Bra talare hade vi också och bra band. Jag fick köpa demo-skiva av Die Kinkies också, för de var ju så bra som alla sagt åt mig innan (alla=Anna och Jonas).

Fast nog var man sliten när man tillslut landade hemma hos mamma i Järna igårkväll. Att stå, hoppa och applådera på plattan i fyra timmar tar på krafterna vill jag lova. Min hosta gjorde sig påmind också inatt, men den har jag motat bort nu. Bort! Försvinn! Sådärja. Nu är jag frisk.

Idag är det konfirmation här i Järna. Mammas sambos dotter. Någon form av låtsas-syster till mig blir det väl. =)

Jag har snott åt mig datorn lite för att hinna läsa lite på forum och svara lite på mail. Kommer nog hem sent ikväll, för SJ bygger om allting, så de vill att man antingen åker över Stockholm, eller tar sig en tur över Strängnäs och Arboga för att komma till Västerås. Jag vill inte. Jag har inte bärbar dator, så det känns inte kul.

Nu skulle jag behövt ha köpt en sån mini-pc. Varför har jag inte gjort det? För att de kostar mer än jag vill lägga ut, antagligen… Men ska nog göra ett nytt försök.