Jag kommer åka till Stockholm på demonstration på lördag (länken funkar utan att logga in på Facebook). Eftersom det är så mycket som är galet i världen och vårt land nu för tiden.

Framförallt ser jag för många otrevliga trender mot att jaga folk och stänga av dem från internet eller ge dem böter med mera. När vi kunde glädjas åt den fantastiska upplysning av folket internet kan innebära.

Det verkar helt enkelt som att makthavare och medieindustri är rädda för utvecklingen och försöker stoppa den med alla tillgängliga medel.

Som medborgare i ett demokratiskt samhälle tänker jag inte ställa upp på det. Så enkelt är det.

Antagligen tar jag tåget då jag inte ska hem efter utan hälsa på lite släkt. Om du tänker åka från Västerås får du gärna göra mig sällskap. Skicka sms på 0735066879 (jag kan inte svara när jag är på jobbet) om du vill stämma av vilket tåg jag faktiskt tar.

Här kommer några tåg som SJ tänker köra. (från västerås -> till stockholm)
13:52 -> 14:52
14:27 -> 16:16
15:52 -> 16:52

Jag funderar på att shoppa lite innan, så det kanske blir det tidigaste tåget. Annars ligger nog ankomst 16:16 bra till, för jag vill inte komma fram med andan i halsen (eller för sent när SJ spårar ur).