…och med anledning av detta vill jag tala om för den som eventuellt har missat det att jag står på Piratpartiets EU-kandidatlista.

För att skicka mig till Bryssel behöver man bara plocka en Pirat-valsedel på valdagen och kryssa för mitt namn. Du hittar det på plats nummer nio (9). Har du glömt av mitt namn så är det alltså Johanna Julén.

För att fortsätta påminna alla om denna fantastiska möjlighet skulle jag jättegärna sätta upp en snygg bild här till höger med en bild på mig och någon informerande text (som förklarar att jag vill till Bryssel) liknande den som finns hos Christian Engström. Om någon kan slänga ihop en sån vore jag extremt tacksam!

För som de som känner mig vet är jag förskräckligt dålig på visuell design. Ska det skapas kod kan man ringa mig, men bilder och annat får någon annan fixa då mitt estetiska sinne liksom talar om för mig att allting är skitsnyggt, vilket inte riktigt är sant. 🙂