Innebandy igår. Jag åkte nästan inte dit, för jag hade inte alls lust. Mats tyckte att vi skulle löra wow istället också och det var ju lite frestande.

Men jag hade ingen lust att INTE spela innebandy heller. Inte efter att jag sagt att jag skulle det och liksom ställt in mig på det. Dessutom har jag urskuldat all matkonsumtion och stillasittande med att jag ska röra mig på tisdag. Så jag gillade inte tanken på känslan jag antagligen skulle få om jag stannade hemma.

Och det var bra att jag åkte dit, för det var riktigt kul. Per försökte få mig att inte springa runt som en stel skata, och det gick väl sådär. Det gick bättre när jag slutade upp med att tänka på det och istället försökte få in den lilla bollen i det lilla målet fast mina arbetskamrater i andra laget gjorde sitt bästa för att hindra mig.

Fick in bollen i mål några gånger (två, tror jag), faktiskt. Men mest sprang jag bara som en tok och försökte få tag på den. Jag har ingen styrning på klubban heller. Och jag kan tappa bollen fast ingen stör mig och jag står still med den. Den rullar som iväg.

Idag ska jag klippa mig. Frida ska få fixa till mitt hår så att det inte ser så himla trist ut längre. Vet inte riktigt vad jag ska be henne göra, men hon är ju en såndär bra frisör så att när man säger till henne att man vill ha det på ett ungefär så sätter hon igång och klipper lite kreativt så. Det är bra.

Jag och frisyrer… Egentligen vill jag att mitt hår ska sköta sig själv. Och visst är det skitkul när man känner att det ser bra ut, men de flesta dagarna bryr jag mig inte. Att sitta och fundera över hur det ska klippas kan man ju göra, men när det finns en frisör (som vet mycket bättre än jag vad som är inne och vad jag passar att ha) som tar besluten åt en, då går jag till henne!

Jag knep den sista tiden efter arbetstid innan jul också. Eller kvart i fyra när jag slutar fyra… Men Kirsi är snäll, så jag fick gå tidigare idag om jag stannade längre en annan dag. Passade på igår, för det var lååång telefonkö. Då kunde man ju tro att det folk ringde om var de geografiska .se-domänerna som släpps nu igår och idag. Men det var allt möjligt. Konstigt…