Ellos har humor…

Jag fick just ett mail från Ellos.

Vi ber om ursäkt!

Hej %%FORNAMN%%,

Under veckan har vi lanserat Ellos nya sajt. Dessvärre uppstod en del tekniska problem…

De kunde knappt roat mig bättre. Eller ja, de kunde ju ha gett bort sina saker gratis, då…

Men jag får väl nöja mig med ”40% rabatt*” och att de ”garanterar**” att jag får grejerna jag beställer till jul.

Är det bara jag som blivit så skadad av sättet stjärnor använts på i reklam att jag tolkar en stjärna efter ett ord som en indikation på att ordet inte alls ska tolkas på det sätt som normalt är brukligt i svenskt språk just i denna annons?

Sen tyckte jag att ovanstående var kul också… Undrar om jag helt enkelt är lättroad idag? =)

Flattr this!

5 reaktioner till “Ellos har humor…”

  1. Så när ska du inse fakta och gå över till den mörka sidan o fixa en gmail istället för yahoo (antar jag på skärmdumpen) du har nu? 🙂

    Sen det där med stjärnor, det är fan så störande då det börjar bli en regel istället för ett undantag att använda sig av dom*, och det är störande. Speciellt i reklam på TV då man knappt hinner se vad det står där nere i 2 mm stor text, dock hinner jag se att det oftast står höga 4 siffriga belopp där (speciellt sant för ”billiga” abonnemang)

    *Med dom menar jag givetvis dessa ” * ” och inte ”dom”, ordet DOM innebär en kreditkostnad på XXXXkr per dag, lägsta pris är XXXX^2 under 18 månader.

  2. Henka: Jag har en gmail, dock slänger jag omkring yahoo-adresser till alla mindre seriösa bolag såsom ellos… Jag har även en info@vidde.org om det känns bättre.

    Mind: Av någon anledning anser wordpress att dina kommentarer behöver modereras…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.