Har min blogg morfat till någon form av bilderbok som handlar om en alv? Mja, lite.

Jag är ju inbiten sims-spelare, så när jag ser nåt intressant på skärmen dyker genast tanken att trycka på snapshot-knappen. Eller Screenshot-knappen. Vilket som, bara det blir en bild av det.

Det stör ju mig lite att interfacet kommer med på bilderna, men man kan ju klippa ut det intressanta om man vill.

Sen när man har de fina bilderna är det ju frestande att göra någonting med dem, och då fick bloggen stå till tjänst. “Jag skriver väl vad jag vill på min blogg”, tänkte jag glatt och satte igång att berätta om Lwanis äventyr. Och så hjälper det mig att bli känslomässigt engagerad i min karaktär. Om det nu är bra… =)

Passar det inte kan ni gå någon annanstans. Jag kommer skriva verkliga inlägg ibland också.

Ibland, för jag är av den typen av människor som lätt fastnar i spel. Jag satt i en månad i sträck och spelade Travian innan jag insåg att jag inte fick någonting annat gjort och slutade ganska tvärt. Eftersom man var tvungen att vara aktiv om det skulle ge något att spela var det inget kul när man bara loggade in ett par gånger om dagen.

Nu vet jag iofs inte om det är för att spelet är lite nytt för mig, men jag går ju hela dagarna och vill hem till Lwani så att jag kan ge mig ut i skogarna och hitta på äventyr med henne.

Och att jag går och lägger mig överhuvud taget, jag tycker faktiskt att det ska ge mig massor med IRL-exp i självdisciplin. Jag borde vara på typ lever 50 nu eller nåt!

Nu ska jag se om jag kan uppdatera wordpress utan att paja bloggen igen.

EDIT: Ja, det verkar som att det gick bra.