I förrgår fick jag höra av en kund att jag hade bra röst, vilket jag tog som en komplimang och ett tecken på att jag förklarat saker bra.

Igår fick jag höra av en helt annan kund att jag var den bästa teknikern, eftersom jag förstod att hon inte förstod och förklarade bra. Jag sa att jag skulle slå lite på de andra teknikerna, för jag tyckte nog att de gott kunde vara lite vänliga mot henne, för hon var så gullig… =)

Idag sa Stefan att jag var bra på att hantera mindre glada kunder. Det händer ju alltid att alla inte alltid är så glada när de ringer. Det beror till största delen på missförstånd, vilket ju är olyckligt, och inte alltid så lätt att reda ut.

Så nu när jag fått höra hur bra jag är ska jag ta helg och känna mig glad! Får se vad som händer i helgen, men jag har ju lite jag ska dona med (utöver att äventyra med Lwani, då ^_^).

Nepp, nu ska man traska hemåt. Och släcka och låsa här, för det är bara lilla jag kvar!