Jag har kommit in i jobbet rätt bra nu, känns det som. Emil sa till mig idag att jag är nere på att fråga på 10% av ärendena. Uppskattningsvis. Det lät lågt, men om man inte räknar alla mina “visst är det såhär”-frågor, då är det nog snarare högt räknat! Tror jag iaf. Så det kanske stämmer rätt bra.

Skitkul att Per har börjat också! Man får sällskap till och från jobbet, och det sänker ju telefonräkningen… =)

Och så fick jag sällskap till innebandyn i tisdags också. Och typ coachning. Kunde väl jag behöva, och det gick rätt bra för att vara mig! Fipplade till och med in bollen i mål en gång. Plus i taket! =)

Fast nu har jag fortfarande träningsverk… Och mens… så hur kul blir det att fara och rida Gudruns häst imorrn? Jag vet inte, men jag SKA! =)

Idag kändes det som att jag hade svårt för allt på jobbet. Kände mig lite sänkt pga ont i magen och så, så jag försökte muntra upp mig genom att sjunga kyckling på fredag. Fast det verkar snarare bli räkor och fisk. Går välan lika bra det!

Igår var jag nära att snäsa av en kund eftersom han talade på ett sätt som tryckte på mina knappar. Men jag lyckades hålla mig. Ingen större överraskning iofs. Jag vet när jag inte kan säga vad jag tänker. Dock oroar jag mig för att jag inte gav honom lika bra vägledning som en trevlig kund skulle fått. Fast jag tror att han blev nöjd. Inte lätt att veta… Nu vet jag iaf att anledningen till att mina knappar var så lättryckta var PMS.

Brukar inte jag få mens runt den 25:e? Har det förskjutit sig nu? Illa. Jag hade räknat med att INTE ha mens denna helg… =P

Nu ska jag bädda ner mig och glo på gammal film. Och tycka synd om migsjälv. På det bra sättet, ni vet.

Och ja, detta inlägg blev på svenska, för att översätta allt detta svammel till engelska övergick mitt förstånd just nu.