När jag rider så gungar jag inte fram hästen med rumpan för att få den att gå framåt. När jag ska ställa den håller jag stadig yttertygeln och leder med innertygel och formar med skänklarna. Jag för alltså inte fram yttertygeln för att på så sätt få hästen att ställa sig inåt. (Som man rör händerna när man cyklar)

Ovanstående är tydligen helt fel.

Lägg till mina vanliga fel: jag drar upp hälen och för bak skänkeln när jag inte alls borde. Jag glömmer att följa med hästens rörelser med händerna och jag håller dem alldeles för lågt (vilket tydligen är rätt). Och så glömmer jag att andas och så spänner jag mig.

Allt ovanstående en dag när man har mens, självförtroendet är i botten, man känner sig dumpad av killar i största allmänhet och man dessutom misstänker att man blivit mer än lovligt kär i en av dem, vilket bara är olyckligt eftersom han inte är HÄR…

Jag vill bara lägga mig ner och gråta!

Men det ska jag inte. Jag ska åka till Stockholm och försöka se glad ut…