Tycker du också det är fel av polisen och göra dessa åtgärder de har gjort mot världens största torrent-tracker? Då ska du absolut skriva på denna namnlistan. Vi tycker precis som alla ni andra som vill skriva på att de ska göra mer smarta åtgärder än att bara stänga ner/blockera ThePirateBay. Försök som att stänga ner sidan har dock gjorts innan också, men som ni såg så misslyckades ju Polisen rätt duktigt. Tycker du som oss? Skriv gärna på isåfall.

—> LÄNK <---

Nu tycker ju jag att anledningen till att protestera ligger i att sidan ska blockeras för något som knappt är sant (barnporr-påhitten) för att det ligger annat på den (musik och filmer) som inte går att komma åt laglig väg.

Det är en obekväm sida helt enkelt. Vilken sida råkar ut för den här typen av censur nästa gång? Piratpartiets? Vänsterpartiets? Någon av alla dessa lagliga sajter där artister själva kan lägga upp sin musik för nedladdning (se en lista här (scrolla längst ned))? Vem vet?