Cabu har fixat dygnsrytm åt mig. Hon väcker mig på morgonen, och på kvällen är jag trött efter alla promenaderna. Jo, för jag tänker att när jag ändå har gått ut kan jag ju lika gärna springa uppför backen från sjön. Så får både jag och Cabu röra oss lite.

Men jag är inte gjord för att ha dygnsrytm och röra på mig! Eller så är det bara för att jag försöker dra ner på kaffet. Jag tycker en liter kaffe om dagen låter mycket. Jag menar, jag tyckte en halv liter lät mycket!

Men varför blir man så trött i kroppen? Känns som att det beror på att man rör sig. Skulle man inte bli pigg av det? Det har jag hört. Men jag har aldrig märkt av det…

Iaf. Ikväll ska jag till stallet! Tjohoo! Då får Micke ta hand om hunden.

Hon la sig förresten bredvid mig inatt. Great success? *skrattar och uttalar det som Borat*

Susanne Möller är visst också trött… Kanske är det något som går? =)