Vi är kattvakt åt Morrison, Mickes föräldrars katt. Eller Micke är, jag ska åka till Kiruna och rida på islandshästar.

Men oj vad mysigt med en katt som trampar runt i huset! Jag kammade honom också… Det är vår, tror jag. Eller så har han inte tvättat sig ordentligt… Han släppte mycket hår iaf.

Och jag längtar efter en egen katt! En som kan vara här jämt. Som kommer fram till mig när jag sitter vid datorn…

Jag har börjat vackla i min bestämda åsikt att vi ska ta en kattunge. Om det är rätt katt så går det bra med en som är ca 2 år eller yngre. Men för att veta att det är rätt katt måste jag hälsa på den. Sedan åka hem och fundera. Det är lite långt att åka till Piteå bara för att titta på en katt. Är det ingen i Jokkmokk som har en? Vore ju förnämligt om det fanns kattungar i Jokkmokk iofs. Då kunde man hälsa på då och då tills de blev 12 veckor (då de ju är rätt stora) och sedan ta hem en! Någon som har?