Ingen välling på resan

Och jag som hade tänkt dricka välling i lugn och ro på flygplanet! Men det går inte, kolla här. Barnmat funkar men inte välling? Hur sjukt är detta?

Jag tycker vi ska lägga ner hela det här kriget mot terroristerna. Jag vill inte befinna mig i krig. Och jag vill definitivt inte vara den man krigar mot! JAG HAR INTE GJORT NÅT! Och det har nog inte Liam heller.

Flattr this!

6 reaktioner på ”Ingen välling på resan”

 1. ”Men Niclas Härenstam, presschef på Luftfartsverket Arlanda, säger att ärendet har skötts korrekt, förutom på en punkt.

  – Det är helt okej att ta med välling, barnmat, medicin och särskild dietmat, förutsatt att du smakar på det, säger han.”

  Men smaka på medicinen? Överdos någon?

 2. Men mediciner innehåller ju KEMIKALIER och det är ju ett välkänt faktum att BOMBER INNEHÅLLER KEMIKALIER!

  Alltså kan man enkelt dra slutsatsen att MEDICIN ÄR BOMBER!

  Vill du ha BOMBER på flygplan? Om du vill ha medicin på flygplan, och MEDICIN ÄR JU BOMBER så får man då anta att du är TERRORIST!

  … så resonerar de säkert… eller så tänker de att ”ja, nu kan vi äntligen börja rövknulla gräsrötterna och förvirra dem med propaganda!”

 3. Det som gör mig så förbannad är att de baserar hela det här skiten på att de hittade burkmat, sockerlösning och hårblekningsmedel hemma hos några personer med arabiskt utseende.

  Det är rent förljuget och de som har hittat på det vet om det, och det värsta är att alla sväljer det med hull och hår. Förutom kemister runt om i världen, men vem lyssnar på dem? De är ju bara experter på området.

 4. Snart lever vi alla i en matrix värld för det är för farligt att vandra runt i den riktiga världen på grund av de farliga terrorister.

  Grattis! Terroristerna vinner för var dag som går utan att de knappt behöver lyfta ett finger för vi är så duktiga på att beröva bort våran frihet själva…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.