Ingen snö i Stockholm?

Jag vet inte. Just nu ser det mörkt ut (kl 05:32), så det går inte att se. Men imorgon (när du läser detta, antagligen) så kanske det spridits lite ljus över situationen… =)

Orka ta reda på om det finns snö på ett normalt sätt. Det här är mer spännande!

Anledningen till att jag undrade var formuleringen ”trots värmen” i den här artikeln. ”Värme?” tänkte jag. Här har det som eventuellt är bekant varit snö i evigheter. Lite så att man slutat tänka på den, lixom. Förutom när jag ska promenera i skogen. Det går inte. Man får pulsa. Och man behöver inte gå så långt för att bli svettig… Effektivt! ^^

[Jag har stulit webbkamerabilden härifrån.]

Flattr this!

4 reaktioner till “Ingen snö i Stockholm?”

  1. Stackars fjollträskbor… =) Tur att man flyttat till vinterlandet. Det där ser ju sorgligt ut.

    Fast jag ska ner dit och fira jul. Hoppas det är snö den 24:e åtminstone…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.