Bloggregeringen skriver att “Stoppa gasledningen!“. I ärlighetens namn ska jag säga att jag inte läst ordentligt. Jag tänkte låta bli att skriva mina åsikter i kommentarerna, för då får man diskutera med så underligt folk. Sådana som hänger på högerkanten…

Men bloggregeringen vill i alla fall se till så att vi inte blir beroende av detta fossila bränsle. Huruvida det smutsar ner i naturen vet jag inte, men det är ju inte förnyelsebart, så beroende är lite dåligt när det tar slut.

Själv tycker jag att det vore bättre om vi slutade lägga ner så mycket energi på energidebatten, och istället ägnade oss åt att införa ett svenskt samhälle som bygger på förnyelsebar energi. Vattenkraft och kärnkraft, till exempel. Eller hur var det med kärnkraften? Finns det hur mycket uran som helst eller? Troligen inte.

Men jag tycker vi borde forska vidare på det spåret (det leder alltid till fusion de spel jag spelat där man kan forska (typ sim city och så)). Jag lever i verkligheten, jag vet!