Regler kring binära explosiva vätskor

Jag ska ju ut och flyga, och då måste man tydligen lägga alla explosiva ämnen … jag menar vätskor man vill ha med sig i en påse. Påsen måste vara max 1 liter stor och behållarna i den där vätskorna förvaras måste vara max 1 deciliter stora.

Jag tycker det hela är löjligt. Man får ju inte ha någonting vasst med sig heller. Och jag såg just en video där någon sprängde en vattenmelon med något som fick plats i en vanlig kulspetspenna. Så sådana borde man inte heller få ha med sig. De är ju dessutom ganska vassa…

Kan man inte bara klä av alla passagerare nakna, leta i deras diverse kroppskaviteter och sedan låsa in dem i en stor kontainer som enkelt kan lastas på planet medelst någon sorts lastbil? Om det blir för varmt där inne kan kabinpersonalen kanske spola vatten på passagerarna genom något lufthål. Kabinpersonalen måste naturligtvis genomgå någon form av tortyr så att man kan ta reda på om de har kopplingar till alqaida innan de får rätt att ströva fritt på planet.

Var inte det en mycket smidigare lösning? Hålla på och dalta som nu med passagerarna… jag säger då det!

Allting är förbjudet

Flattr this!

5 reaktioner på ”Regler kring binära explosiva vätskor”

  1. Ja, och sen den incidenten som hela den här hysterin och de nya reglerna baserar sig på är ju rent löjlig. Den plan som de (enligt uppgift) tänkt genomföra sågas av kunniga kemister runt om i världen som i praktiken omöjlig. Sen de kemikalier som de hittade hemma hos ”förövarna” var socker, baked beans (vita bönor?), nån fler slags maträtt, samt utspädd väteperoxid, dvs samma man köper på ICA för att bleka hår och sådant. (duger ej att tillverka sprängämnen med såvida man inte koncentrerar det först). Med andra ord, de åkte dit för att de hade saker som KANSKE kunde användas för att tillverka sprängämnen (och som ej räckte för att göra tillräckligt effektiva sprängämnen). Visst, jag personligen kan ju faktiskt löda lös alla mina komponenter från datorn och bygga elektroniska styrkretsar, och blanda ihop alla matvaror i skafferiet, använda lite propplösare från badrummet, osv och kanske bygga en bomb av vanliga lätttillgängliga material. Så… då ska man alltså sätta dit alla som har en dator för ”Långt gångna planer på massmord i en massiv skala” eller hur de nu uttryckte sig? Alla som köper socker på ICA ligger illa till kan jag säga. på the Register sågar de i alla fall planen ganska ordentligt och menar att den passerat från Actionfilmens värld in i situationskomedins värld. Tänk er själva ett gäng terrorister som kånkar in utrusting på flygplanets dass i 5 omgångar och sen sitter där hela flygturen medan det pyser ut giftiga ångor. Kanske något misstänksamt. Allt detta för att möjligen lyckas spränga sig själva men knappast planet.

  2. Terroristerna har tyvärr redan vunnit eftersom de har lyckats skrämma oss till att själva demontera vårat samhälle och våra rättigheter.

    Det är sorgligt att vi vanliga människor tillåter politikerna att fösa omkring oss så här.

  3. Kan dom inte bara typ, tvinga alla ha genomskinliga plastkläder, och sen NOLL handbagage?!

    Vem vet, min Zen kan ju va lastad med c4..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.