Jag ska ju ut och flyga, och då måste man tydligen lägga alla explosiva ämnen … jag menar vätskor man vill ha med sig i en påse. Påsen måste vara max 1 liter stor och behållarna i den där vätskorna förvaras måste vara max 1 deciliter stora.

Jag tycker det hela är löjligt. Man får ju inte ha någonting vasst med sig heller. Och jag såg just en video där någon sprängde en vattenmelon med något som fick plats i en vanlig kulspetspenna. Så sådana borde man inte heller få ha med sig. De är ju dessutom ganska vassa…

Kan man inte bara klä av alla passagerare nakna, leta i deras diverse kroppskaviteter och sedan låsa in dem i en stor kontainer som enkelt kan lastas på planet medelst någon sorts lastbil? Om det blir för varmt där inne kan kabinpersonalen kanske spola vatten på passagerarna genom något lufthål. Kabinpersonalen måste naturligtvis genomgå någon form av tortyr så att man kan ta reda på om de har kopplingar till alqaida innan de får rätt att ströva fritt på planet.

Var inte det en mycket smidigare lösning? Hålla på och dalta som nu med passagerarna… jag säger då det!

Allting är förbjudet