Samsung Z230

Någon som hört något dåligt om den? Eller nåt? Jag tycker den är snygg och röd och så är den billigast om man binder upp sig i 18 månader. Jag har lite svårt att hitta recensioner om den, men jag funderar på den… Helt fri från 3, då.

När jag tänker närmare efter, finns det bättre 3G-operatörer än Telia när man befinner sig i norrlands skogar? Själv påstår de att de har Sveriges bästa täckning. Man får väl kanske anta att det är sant?

Flattr this!

7 reaktioner på ”Samsung Z230”

  1. Bor man nån annanstans än storstäderna så är det Telia som gäller. Kommer man ut på landsbygden är det ett lotteri om övriga nät funkar, men Telia funkar nästan överallt.

    Sen, även om jag inte är speciellt förtjust i semi-monopolistiska företag så har Telia aldrig tjafsat med min mobil. Jag vill byta bort Telia på mobilfronten också, så jag blir helt Telia-befriad men faktum är att inget annat företag kan erbjuda lika bra täckning och lika effektiv service.

    Vad gäller valet av mobil kan jag bara säga att jag aldrig varit förtjust i Korea-lurar, men smaken är delad på den fronten.

  2. Övervägde denna telefon en stund, men jag minns inte varför… och jag måste bara uppmärksamma dig på att Halebop ändras efter nyår, och jag tänker byta till telia så fort mina pengar är slut på kontantkortet, för det blir betydligt sämre då…

  3. Jag saknar min sG-telefon, men den ringde jag aldrig videosamtal med, så jag vet faktiskt inte vad de kostar. Vad jag vill ha är telefon med kamera och surfmöjligheter och spel och… Ja, jag erkänner; det är bara för att det är roligt. Inte för att jag behöver den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.