Johanna länkar till videon som aftonbladet inte riktigt vågar länka till.

Själv tycker jag att det mest skrämmande är hur oförstående den äldre generationen är. Bert Karlsson tror genast att det hela är en attack. (Kanske en dödsattack? Det är ju trots allt aftonbladet) Själv tycker jag att det är uppenbart att någon bara haft lite roligt, och alla har vi ju olika humor. Det är upp till var och en vad man skrattar åt. Och jag undrar två saker: HUR skadar detta Linda? Det är ju inte som att någon tror att det verkligen är Hitler hon sjunger om. Och HUR är det någon som skulle tjäna pengar på att denna länk får uppmärksamhet? Förutom YouTube, då, men det är knappast de som lagt upp videon.

Jag tycker det är lite skrämmande. Kommer man själv bli så där rabiat och oförstående när man kommer upp i lite ålder? Iofs tror jag inte det. Min far åtminstone skulle haja detta, och han fyller snart 50.