Nu ska resan till södra delarna av vårt avlånga land bokas. Jag flyger nog ner i alla fall. Får se hur hemresan ser ut. Det visade sig att det finns plats för mig i Björnrike fram till nyår, så kanske man ska följa med och hälsa på gänget samt åka lite utförs ett par dagar. Jag är ju som bekant grymt sugen på att åka bräda, men lite för lat för att ta mig iväg själv till Kåbdalis eller annat. Eller är det snålheten inför jul som gör det?

Jag fick i alla fall just reda på att mina släktingar har tänkt skita högaktningsfullt i julklappar (utom till mina småkusiner, såklart) i år. GUD vad skönt! Jag har alltid svårt att:
1. Hitta på saker att önska mig som kostar lagom
2. Komma på de perfekta julklapparna till dem jag tycker om (ju mer jag tycker om dem ju svårare är det)
3. Ha råd med hela baletten.

Mina släktingar har antagligen samma problem, och vi börjar bli lite väl många nu… Och det vill man ju ska vara en källa till glädje, inte tvärt om!

På mobilfronten fundrade jag på att skaffa Telia-mobil. Ok, de är inte några änglar, men det känns som att de ändå… ja, jag vet inte, men jag har kvar goda känslor om dem. Jag kollar vad de har för mobiler att erbjuda med sina abonnemang här. Åsikter är välkomna FÖRE köp, men när jag väl köpt vill jag inte höra! =)