Vad gör Vidde en lördag?

Hon iaktar sin katt, äter spagetti med korv och sitter framför sin dator. Resultatet av det blev detta: Vidde – Black hole.

Vidde wanders of in the depths of space… and what do you find? A hole!!!

Och den är helt och hållet provlyssnad i mina och Mickes lågtalare, så det kan hända att det är en massa bas igen.

EDIT 2014-03-09: Nu för tiden laddas låten härifrån istället!

Flattr this!

4 reaktioner på ”Vad gör Vidde en lördag?”

  1. Den låter och känns ungefär som soundtracket till nån rymdfilm.

    Den där doum-doum-doumbasen hade varit perfekt när hjälten smyger omkring i stora korridorer fulla med blinkande knappar och mystiska spakar. och VIIIEEE-VIEEE-leadet är perfekt när monstret hoppar fram och försöker äta upp honom. Helskönt!

    Men jag tror att vem som än hostar din musik bör se över sina serverinställningar. Mellanslag blir %20 istället vilket är lite annoying.

  2. angående min server som jag läste om..

    space blir %20 ja varje hemsida jag är inne på o tittar så blir space %20 vilket i o för sig är vad jag vet en kod för space.. jag har aldrig uptäkt nåt problem me det. men jag är jue inte så känslig. för övrigt så har jag gått igenom mina servre inställningar för apache2 och även för lite andra grejer som hör till apache2 och inte hittat nåt fel. det finns väll bara 2 sätt att lösa det.. 1 bara vänja sig vid %20
    alternativt för den som postar up låtarna. skriva utan ”space”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.