vidde.org – Nu i färg, på engelska och fungerande!

Sådärja. Nu har jag donat och haft mig. Vissa gröna detaljer här på bloggen stör mig fortfarande, men jag orkar inte rikigt fixa till dem.

Men se nu till att ändra alla era länkar! Vidde.mine.nu har flyttat till vidde.org. Själv är jag lite trött, för jag har ju skrivit vidde.mine.nu överallt det senaste halvåret. Nu måste jag leta upp alla de ställena och ändra.

Hemsidan är på engelska. Det kändes som att det var på tiden att fixa så HELA hemsidan blev på samma språk. Bloggen, däremot… Det är så skönt att kunna skriva på svenska. Det finns massor av saker jag inte kan uttrycka på engelska, och ibland kan jag inte ens uttrycka mig på svenska. Man skulle kunna argumentera att jag behövde öva på att skriva på engelska. Men i så fall behöver jag öva på svenska också. För det är meningen att svenska ska vara mitt modersmål, och ibland är det rent för bedrövligt vad jag inte kan uttrycka med ord.

Nu ska jag gå och snoka i skafferiet. *hungrig*

Flattr this!

2 reaktioner på ”vidde.org – Nu i färg, på engelska och fungerande!”

  1. ”Henka den som vet allt konstigt” har en sak o säga ang. språk.

    Läste nånstans att personer som blir introducerade till ett nytt språk tidigt i sitt liv, kan tappa sitt modersmål och senare i livet få problem med att utrycka känslor, då dom kanske är bra på att prata svenska (eller vad det är för språk) så har dom fortfarande problem att förmedla känslor.

    Detta stämmer in på en bekant till mig, när hon först kom till sverige så gav hon helt upp sitt modersmål, för att lära sig svenska fort (några månader så var hon jättebra på svenska). men problemen kommer senare i livet..

    Hursom, på senare tid har hon kontaktat sina biologiska släktingar och allt börjar bli bättre. Språk är viktigare än man tror..

  2. Intressant det där! Vad jag tidigare hört om folk som byter språk tidigt i livet är att om man flyttar till ett annat land när barnen är ca 4 så ska det gå bra för dem i skolan sedan. Vet inte vart jag hört det eller om det stämmer. Men jag tror definitivt språk är jätteviktigt. Tänk bara på hur ungdomsgenerationen alltid försöker visa att de är annorlunda än sina föräldrar genom att uppfinna nya uttryck och sätt att säga saker på. Och det kan du fetinghaja! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.