Sådärja. Nu har jag donat och haft mig. Vissa gröna detaljer här på bloggen stör mig fortfarande, men jag orkar inte rikigt fixa till dem.

Men se nu till att ändra alla era länkar! Vidde.mine.nu har flyttat till vidde.org. Själv är jag lite trött, för jag har ju skrivit vidde.mine.nu överallt det senaste halvåret. Nu måste jag leta upp alla de ställena och ändra.

Hemsidan är på engelska. Det kändes som att det var på tiden att fixa så HELA hemsidan blev på samma språk. Bloggen, däremot… Det är så skönt att kunna skriva på svenska. Det finns massor av saker jag inte kan uttrycka på engelska, och ibland kan jag inte ens uttrycka mig på svenska. Man skulle kunna argumentera att jag behövde öva på att skriva på engelska. Men i så fall behöver jag öva på svenska också. För det är meningen att svenska ska vara mitt modersmål, och ibland är det rent för bedrövligt vad jag inte kan uttrycka med ord.

Nu ska jag gå och snoka i skafferiet. *hungrig*