Såhär frågade en tjej i aftonbladets samlevnadsspalt:

“Jag är en tjej på 15 år. Jag och min kompis ligger med varann varje gång hon sover över. Jag vill egentligen inte med det är så härligt så jag gör det i alla fall. Ändå gillar jag killar. Är det normalt?”

Jag håller med Johanna Nylander om att hon inte fick något bra svar. Jag är inte allvetande, men här kommer mitt svar:

Visst är det normalt! Det är inte alla som vet om de vill alla gånger när de har sex. Speciellt i unga år kan det vara svårt att veta vad man vill. Man har inte redit ut vem man är ännu och vet inte vad eller vem man gillar. Så länge du tycker att det är härligt är väl allt lugnt, tycker jag. Bara din kompis inte tvingar dig till något du inte vill! Jag tycker du ska prata med henne om du är osäker på er relation. Ta mod till dig! Antagligen blir hon glad över att få reda ut med dig vad ni känner för varandra och varför ni har sex.

Att du gillar killar är verkligen inget onormalt det heller, och det ena utesluter inte det andra.