Rolig skärmsläckare


Jag undrar var den stora fascinationen för skärmsläckare kommer egentligen. Sims 2 Pets har kommit ut, men jag sitter och programmerar skärmsläckare på kvällarna. Men nu får jag nog sluta hitta på roliga mönster och ta reda på hur jag ska lösa vissa ovisuella problem… Den vill hoppa igång när jag kör sims, och det går ju inte eftersom det blir en massa konflikter med grafiken då, och så krashar skärmsläckaren. Lite jobbigt att behöva få upp en dialogruta om krashad skärmsläckare så fort man inte rört på musen tillräckligt flitigt (och i sims är det lååånga väntetider så fort man ska ladda en ny tomt. Då gör man oftast inte något med musen). Och sen har vi ju det där att jag inte vet hur man ska få igång den på andras datorer. Men kolla så snygg den är! =)

Flattr this!

2 reaktioner på ”Rolig skärmsläckare”

  1. Jag föredrar själv den ”analoga skärmsläckaren” dvs powerknappen. Det finns många ruskigt snygga skärmsläckare men nästan alla har nåt störigt moment eller kommer i vägen för användandet.

  2. Ja, det var ju länge sedan man faktiskt hade nytta av skärmsläckare. Speciellt nu när skärmen har förmåga att stänga av sig om man inte använder datorn. Men det hindrar ju inte att det är roligt att göra dem. =) Som så mycket annat; det är roligare att tillverka än att använda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.