Varför jag alltid varit emot "pigavdraget"

Peter Karlberg länkade till denna syning av Borelius’ uttalande om att hon inte skulle haft råd att betala sin hemhjälp vitt.

Jag är inte ett dugg förvånad. Faktiskt så tycker jag hon platsar väldigt bra i den regering vi har nu. Det verkar vara en allmän åsikt i regeringen att man inte ska behöva betala mer än nödvändingt till den som hjälper en att städa och annat i hemmet.

Man kan ju undra hur många andra yrkesgrupper vår kära regering tycker att man inte ska behöva betala mer än nödvändigt för.

Moderaterna – motsatsen till sossarna? I så fall borde de kanske gått till val på ”Ingen ska med!” eller ”Om du inte hinner med så lämnar vi dig på vägen där du ramlade ihop av utmattning. Vi tänker inte hjälpa dig iaf.”

Flattr this!

4 reaktioner på ”Varför jag alltid varit emot "pigavdraget"”

  1. Miljonär, framgångsrik karriärkvinna, ärver stort hus i Djursholm av rik far. Skaffar barn, men hinner inte sköta hemmet så hon plockar in städhjälp – och betalar svart. Och ljuger i efterhand om sina pengar för att framstå som mindre skurkaktig.

    Det är ju liksom urdefinitionen av en moderat politiker, det där. Det kan inte bli mer (m) än så. Och att den kvinnan fortfarande är minister visar vilken typ av människor Reinfeldt prioriterar. Låt de rika ha det bra, så kommer de fattiga att kämpa hårdare (jobba mer under sämre villkor) för uppnå ”framgången”.

    Inget fel med det, har svenska folket röstat fram det partiet till makten så får folket acceptera det. Men för oss som inte har en miljon på sparkontot ser framtiden lite jobbig ut…

  2. Men shit vilket raljerande. ALLA SSU:ARE ÄR SOM ANNA SJÖDIN! ALLA VÄNSTERPARTISTER ÄR KOMMUNISTER SOM LARS OHLY! ALLA CENTERPARTISTER SKRIKER SOM MAUD! ALLA SOSSAR ÄR TJOCKA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.