Jag har ingen subwoofer

Jag la upp en ny version av låten, eftersom alla som hade feta högtalare tyckte att det var mycket bas i den. Jag har ingen aning om jag lyckades fixa det. Mina högtalare är verkligen inget att skryta med. Kanske borde man inte göra musik om man inte har feta högtalare… Men jag fixade iaf lite volymer jag störde mig på. Döm själva vilken version som är bäst! Jag tycker om låten iaf.

Flattr this!

2 reaktioner på ”Jag har ingen subwoofer”

  1. Du har precis hittat den tydligaste orsaken till varför professionella studiomonitorer (högtalare, inte skärmar) har ett så neutralt ljud som möjligt.

    Konsumenter gillar inte spektrumneutrala ljudkällor, en del vill ha mycket bas, andra vill ha mycket diskant. I studiomiljö däremot vill man ha det så neutralt som möjligt för att inte råka ”färga” ljudet.

    *känner sig som en total besserwisser*

  2. Aha! Som när man målar, då vill man inte sitta i färgat ljus, för då blir bilden motsatt färg…

    Iaf så är väl mina högtalare (lågtalare) ganska oneutrala då! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.