Textlinkads

Jag försökte skaffa ett bättre alternativ än adsense här på bloggen. Jag lyckades inget vidare. Jag lyckades bara paja bloggen.

På min hemsida däremot var det lätt, för där vet jag hur saker funkar. Men jag vet inte om det är så mycket trafik där… Skulle iofs kunna skaffa en räknare. Men nu är det måndag och jobb som vankas.

Flattr this!

5 reaktioner till “Textlinkads”

 1. Jag kör ju med detsamma, väntar fortfarande på att länkar ska börja dyka upp på min hemsida. Har inga större förhoppningar om det dock 🙂

 2. Å andra sidan tjänar jag ingenting på adsense heller. Jag tjänar hellre inga pengar för att mina besökare slipper reklam…

 3. Så sade jag också, tills jag insåg att välplacerad och diskret reklam sällan stör någon. Just därför valde jag TLA, och för mig har det varit riktigt lyckat. Inga klagomål, inget krångel, trevliga människor att prata med och en extra slant i plånboken varje månad.

  Fast då har jag ju också lättare för att få annonsörer eftersom jag skriver på utrikiska… Tror dock att det kommer svenska annonsörer snart, om det inte redan är på gång! =)

 4. Jag tror jag uttryckte mig luddigt. Jag menar att om jag inte ska tjäna några pengar så gör jag hellre det (tjänar inga pengar) för att det inte finns några annonser på min sida.

  Men det finns två problem med TLA för Blogger.
  1. Jag behöver ju skaffa den där skrivbara filen. Inga problem, tänkte jag och la den på min egen server och ändrade sökvägen i koden.

  2. Men så är det det där med koden. Vilken kod ska man välja? Jag är verkligen ingen expert när det kommer till webbdesig-området, så jag tycker det ser ut som att blogger skriver sina sidor i xhtml. Men det finns inte att välja på TLA’s hemsida. Då är det säkert något annat språk som funkar, men jag vet inte vilket. Och det går säkert att köra koden från en fil som ligger någon annanstans, men då är vi ute på vatten som är alldeles för djupt för mig.

  Och så bråkar designen med mig. När jag tog väck adsense ur koden hamnade högerkolumnen väldigt långt till höger av någon anledning. Inte så lyckat…

  *känner mig handikappad*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.