Ny låt

Ok, jag skrev i förra inlägget att det inte ville sig riktigt med låten jag höll på med. Men så bestämde jag mig för att bråka lite till på den. När jag inte visste vad som behövdes ändras mer frågade jag Micke och fick utlåtandet ”Det är ingenting i den jag stör mig på”. Det har han sagt om ganska många av mina låtar, och jag tar det som att den är godkänd.

I alla fall en rolig grej: i denna låt finns ett ljud jag spelat in själv! Fantastiskt, eller hur? Se om ni kan gissa vilket det är!

Vidde – Starry sky.mp3

Flattr this!

2 reaktioner till “Ny låt”

  1. Skön låt, men vad sjutton har du för frekvens på basgången? Min subwoofer började mullra som värsta stridsvagnen från 2’a världskriget 🙂

  2. Jadu, vid närmare lyssning så låter den rätt konstigt på mina högtalare. Hade bara hört den i mina hörlurar. Om jag inte vore så trött skulle jag kolla på det… =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.