Det är JOBBIGT att ha stallpass! Jag och Sara hade det idag, och vi gjorde så gott vi kunde med allting. Men lätt är det ju inte. Jag har aldrig varit speciellt snabb på att mocka. Kanske mest pga att jag så sällan gjort det. Det har alltid varit någon annans ansvar. Nej, inte alltid. Jag mockade minsann åt både KB och Cyrrus när jag tänker efter. Men det var på den tiden man använde halm i boxarna. Nu för tiden är boxarna som gigantiska hamsterburar. Fulla med spån… Debesis box var nästan bara urinindränkt spån. Mockades det inte igår?

Sedan skulle det ju sopas i stallgången och hästarna skulle ha mat i alla möjliga former kändes det som. Ibalnd tyckte jag inte att jag hade gjort något (att vandra runt bland hagarna och kasta ut hö åt hästarna är väl inte någe jobbigt?), men min kropp tyckte helt annorlunda. Och nu är jag fortfarande helt slut i kroppen.

Men ändå… det är en skön trötthetskänsla! Och jag har verkligen inget emot att göra om det när det blir vår tur igen.

Nu har jag suttit här och försökt bygga en låt igen. Det vill sig inte. Jag tror jag blir mer och mer självkritisk ju längre jag håller på också, och till slut är det ingenting som duger… Får väl se om jag får något färdigt någon dag.