Centern är ute och cyklar

Under en chat med Göran Hägglund:

Susanne – Hur ställer sig c och övriga partier i Alliansen till fildelning?
Jöran Hägglund – Centerpartiet vill göra nedladdning av filer laglig.

Jomen så bra då! Nu är det ju så att det inte är olagligt att ladda ner filer från internet (du gjorde det när du gick till denna sida med din browser) i dagsläget. Så exakt vad Centern vill är fortfarande oklart.

Antagligen vill de samma sak som resten av partierna som sitter i riksdagen; förvirra lite lagom så att de får röster. Efter valet kan man fortsätta i samma hjulspår som tidigare. Rösta på piratpartiet! De är de enda som har förstått den här frågan, och har förstått att du också har förstått den…

Tags:

Flattr this!

2 reaktioner på ”Centern är ute och cyklar”

  1. Jörans svar visar att han är helt okunnig i sakfrågan, och därmed bör han inte öppna munnen överhuvudtaget. Det finns Komvux-kurser som lär ut grundläggande datorkunskap, det är mitt tips.

    Nedladdning är naturligtvis helt och hållet lagligt. Fildelning är också lagligt. Till och med fildelning av upphovsrättsligt skyddat material är också lagligt, om upphovsmannen godkänner det.

    Det är enbart fildelning av upphovsrättsligt skyddat material UTAN upphovsmannens tillåtelse som inte är lagligt. Det betyder i praktiken kommersiell musik ifrån de större skivbolagen, och dyra hollywoodfilmer. Men vem begränsar sig till den lilla kommersiella delen när det finns så mycket mer som är både gratis och lagligt att ladda hem och dela med sig utav?

    Piratpartiet behövs! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.