Bra, DN!

Resultatet ska inte ses som representativt för allmänheten och inte heller för Internetanvändare eftersom urvalet av de röstande är okontrollerat. Det bör alltså tolkas med viss försiktighet.

Så står det under resultatet av deras webbfråga. Det sammanfattar ganska bra vad jag tycker om webbfrågor. Man kan bli lite irriterad när folk tar sådana webfrågor på fullaste allvar…

Tags:

Flattr this!

En reaktion på “Bra, DN!”

  1. Polls är helt ointressanta. Jag svarar på ett 20-30 sådana frågor per dag, och jag har aldrig i mitt liv svarat som jag själv tycker. De har inget som helst värde, ingen som helst trovärdighet – men ändå en otrolig genomslagskraft vilket skvallertidningarna naturligtvis glädjs åt.

    Skräp…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.