Att någonting går att hämta helt gratis är tydligen ingen garanti för att det inte går att sälja. Andreas hittar till exempel sina templates till försäljning på nätet då och då. Han själv ger ju bort dem gratis på sin hemsida, och vem som helst kan tanka hem dem och använda dem.

Jag tänkte att det kanske är ett koncept att ta efter. Vem som helst kan ju gå ut till närmaste tall (som det finns ganska många av i Sverige) och hämta en kotte. Men det är ju inget skäl till varför jag inte skulle sälja dem!

Så, vem vill köpa en äkta nordisk kotte? Alla kottar är handplockade norr om polcirkeln och noggrant utvalda för att säkerställa att just din kotte är unik!

Priser
Mainstreamkotte: 20 kr
Extra unik premium-kotte: 30 kr
Rabattförpackning innehållandes 10 unika kottar: 200 kr

Alla priser är inklusive porto och expeditionsavgift. Avgiften för porto kan komma att variera med var du bor, och expeditionsavgiften kan komma att variera med mitt humör. Kottar säljes endast under kottsäsong. Om du skulle vara missnöjd med din kotte kan vi inte ta ansvar för detta. Varje kotte är unik, och en del av dem har skavanker. Det är det som gör dem unika. Hittar du bättre kottar på marken rekommenderar vi att du tar dem istället.

Tags: