Eftersom jag gnällde så mycket på svt i ett tidigare inlägg måste jag ju gratulera dem när jag faktiskt hittar precis det jag vill ha på deras hemsida:Här kan man se en mycket intressant diskussion om demokrati där Rickard Falkvinge medverkar. Alla måste se den! För det är ju inte ofta vi får en sån fin chans att höra vad ett parti utanför riksdagen står för. Mycket givande, tyckte jag.

Nu är det ju synd att detta bara verkar ha sänts på webben. Det gör ju att de som inte använder datorer så mycket missar hela grejen. Övrig viktig läsning för den som tror att piratpartiet bara handlar om fildelning är denna folder. Skriv gärna ut och visa folk IRL.

EDIT: Det verkade som att min browser hade svårt att hitta foldern på den adressen. Jag ska försöka hitta den och hosta den själv istället, ifall det är så att andra har samma problem.

EDIT2: Det verkade som att många tankade från den första adressen (eller så har vi bara problem med vår uppkoppling, jag vet inte vilket, faktiskt). Så jag la upp den som en torrent här: Bodströms Värsta.

Tags: