Jag är tydligen utmanad! =) Jag brukar tycka att det är ganska ointressant att läsa såna här utmaningar, men jag svarar väl ändå!

4 arbeten jag har haft i mitt liv: Caféskötare vid kyrkan i Hölö, Lagerarbetare, Köttprismärkare, Reklambuntare

4 filmer jag kan se om och om igen: Pulp fiction, Smala Sussie, The Usual Suspects, Ice Age

4 ställen jag har bott i: Hölö, Västerås, Jokkmokk. Det är de enda orterna jag bott i, så det blir bara tre här.

4 tv-serier jag gärna ser: Vänner, Gilmore Girls, Dark Angel, South Park

4 ställen jag vill åka till: Hölö, Västerås, Thailand, Nya Zeeland (Jag är inte nån extrem resefantast. Jag är mest sentimental och vill vara där jag är, men andra sidan jorden vore kul att se innan jag dör)

4 personer jag vill träffa: Erica (kompis från gymnasiet som det var länge sen jag såg nu), Will Wright, Lucy Bradshaw… kommer inte på nån mer just nu, fast de flesta man träffar är ju trevliga…

4 webbsidor jag besöker dagligen: warpdrive, Jokkmokk.biz, cs-manager, snooty spore

4 ställen där jag trivs: Jag trivs överallt där människorna är vänliga och i naturen där det inte finns några människor. Och jag trivs var som helst om jag har en kaffekopp i handen eller min mp3-spelare i öronen.

4 personer jag vill utmana att svara på enkäten: Micke, Henka, Johanna, mamma

Tag: