Nu ligger det tre låtar på min hemsida som inte låg där igår. Det är de tre senaste. Februari tycker jag om. Jag tycker det är vinterkänsla i den, vilket var hela poängen. Ni vet en sån där dag då solen glittrar i snön och det kommer konstiga dova ljud från sjön… Och ja, jag vet att det inte är vinter längre, men det är faktiskt svårt att få saker och ting klart innan snön smälter! Hehe…

Risk-låten har jag för mig att jag fått kritik för förut. Grejen med den var ju att jag ville förmedla hur det känns att spela ett spel som känns långtråkigt och som man vet att man inte kan vinna. Men det är inte så kul att känna så, och det är inte vad folk i största allmänhet brukar känna sympati för, så det är svårt…

Den jag gjorde ikväll hatar jag. Eller jag tycker den blev lite hyfsad jämfört med hur den lät där ett tag. Och den är typ helt själlös. Och jag vet att den låter burdus och knasig. Kanske tar jag och fixar med den senare. Kanske inte. Om du inte gillar den alls, så lyssna inte på den då. Själv tycker jag att melodin retar mig. Sånt kan man ju irritera sig på.

Jag la upp dem, för jag vill dela med mig. Men alltså, har du inget positivt att säga, säg inget. Iofs är det positivt att säga något om man har konkreta tips på hur låtarna ska bli bättre. I såna fall, säg gärna nåt, men jag är lite känslig för ren kritik. Och just nu är jag så trött, så att om nån säger nåt elakt så storbölar jag! Men ni är snälla, eller hur? 😉

EDIT: Nu finns det ett lite mindre avhugget slut på Annoyingly happy.