Jag går runt och gör ner migsjälv och det jag gör hela tiden. Varför? Jag skulle kunna säga att det var så jag växte upp, det enda jag fick höra om mig var negativt. Men det är varken sant eller någonting att skylla på.

Om det bara var för att jag mådde dåligt av det skulle det inte spela så stor roll, kanske. Men det är det att dåligt självförtroende skrämmer andra. De flesta verkar tro att alla andra vet vad de kan och inte, så om en person tvivlar på sig själv det allra minsta tror alla andra att det är för att denna person inte kan. Men det är ju inte sant.

Men det spelar tydligen ingen roll. Bara man tror på sig själv kommer alla andra göra det också. Och sedan spelar det ingen roll om de kan någonting eller inte.

Nu gnäller jag bara igen. Jag hatar migsjälv för att jag bara sitter och gnäller och inte gör någonting istället. Men det är den jag är.