Dåligt självförtroende

Jag går runt och gör ner migsjälv och det jag gör hela tiden. Varför? Jag skulle kunna säga att det var så jag växte upp, det enda jag fick höra om mig var negativt. Men det är varken sant eller någonting att skylla på.

Om det bara var för att jag mådde dåligt av det skulle det inte spela så stor roll, kanske. Men det är det att dåligt självförtroende skrämmer andra. De flesta verkar tro att alla andra vet vad de kan och inte, så om en person tvivlar på sig själv det allra minsta tror alla andra att det är för att denna person inte kan. Men det är ju inte sant.

Men det spelar tydligen ingen roll. Bara man tror på sig själv kommer alla andra göra det också. Och sedan spelar det ingen roll om de kan någonting eller inte.

Nu gnäller jag bara igen. Jag hatar migsjälv för att jag bara sitter och gnäller och inte gör någonting istället. Men det är den jag är.

Flattr this!

5 reaktioner till “Dåligt självförtroende”

  1. Du har mycket kreativt i dig ändå…., möjligt att man i Norrland ibland liksom bara ser sina egna väggar. Just nu håller jag själv på med docker… http://drivemyguitar.blogspot.com ,vad skall det vara bra för? Vet inte. Till 100% gillar jag den idealismen, när man (du) gör saker, som t ex egna låtar vid datorn, det gäller bara att ransonera sig rätt, för även kreativiteten tar mycket kraft…, det finns alltid sammanhang där ute…, som man är en del av, många kämpar på sitt sätt, med samma problematik tror jag, begripa sin egen roll.

  2. vetrinär.. jo, tanken slog mig också.. men om hon inte visar ngra direkta symptomer så väntar jag nog till den årliga checkupen..

  3. mikael_m: Om du inte förstår vad folk pratar om, vill du då vara snäll att antingen hålla tyst eller ta reda på vad det är frågan om innan du kommenterar?

    Vidde: Årlig checkup? Det var ju mer än jag gör med Åzkar. Kanske inte vore så dumt. Jag brukar låta veterinären undersöka lite snabbt vid vaccinationerna, men jag har hört att man inte måste vaccinera lika ofta när man har utekatt. Får fråga veterinären vi dlämpligt tillfälle.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.