4 reaktioner på ”Snedvridet”

  1. Men tänk om det faktiskt återspeglar sanningen bättre än när man ringer upp 1200 personer som alla har fast telefon (hur många moderna människor slösar bort sina pengar på en sådan)? Skulle inte det vara häftigt? 🙂

  2. Mja, de flesta har faktiskt fortfarande fast telefon. Känner bara två som inte har det. Däremot känner jag många som inte spenderar tillräckligt med tid på internet och/eller på rätt platser för att hitta fram till demokrati.nu. Så urvalet är nog fortfarande bättre vid en rundrigning. Men perfekt blir ingen undersökning någonsin förrän vi går till vallokalen… (vid rundrigning kan man ju tex ifrågasätta vilken tid samtalen gjordes, hur man tog fram listan med vilka man skulle ringa till osv)

  3. Och så kan man nog anta att piratpratiet (som i skrivande stund har 33,7% på nämnda sida) är det parti som både är mest representerat på webben och har störst andel medlemmar som är representerade på webben. Get my drift?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.