Ministerstyre…

Tydligen så finns det nu bevis i ”pirathärvan” i form av brev. Jag förstår att alla varit väldigt noga med att försöka att inte styra i specifika fall, men det finns bara ett fall de kan ha syftat på…

Personligen tycker jag att alla bara borde lägga ner detta ”piratkrig” eller vad de vill kalla det. Det börjar bli tröttsamt, och vi vet ju alla vilka som vinner i längden. När en hel generation bråkar med en annan generation vinner nämligen ALLTID den yngsta. Tror jag iaf. Det borde ju vara så. I längden… förr eller senare dör de som inte förstår att information vill och borde vara fri. De som inte förstår att när folk delar med sig av saker så är det någonting bra som sker. Världen blir bättre för alla.

Vad man borde göra är ju självklart att anpassa sig. Men om man nu tvunget inte vill det så kan jag ju säga att enda sättet att få stopp på fildelning och olagliga saker (fildelning är inte olagligt! Gud vad jag tjatar, men det är bara för att det fortfarande är så många som inte förstått detta) är att stänga ner internet!

Och om man stänger ner internet blir jag både ledsen och glad. Glad blir jag, för då tänker jag anordna LAN minst en gång i månaden. Fatta vad kul! Och med de erfarenheterna jag har så vet jag att det inte är svårt att gå plus på ett lan. Iofs förutsätter det att alla arbetar ideellt, men jag kan nog tänka mig ett par saker som man kan tjäna extra pengar på… =) Jaja, det är bara en dröm. Det kommer aldrig att hända (hoppas jag), men det vore kul att ha lan som folk faktiskt ville vara kvar på. På sista tiden har folk nämligen alltid längtat ut på krogen eller hem till online-spelet…

Flattr this!

4 reaktioner på ”Ministerstyre…”

 1. (sitter i luleå hos joppes faster)….

  ”Iofs förutsätter det att alla arbetar ideellt, men jag kan nog tänka mig ett par saker som man kan tjäna extra pengar på… =)”

  Det får en att undra vad du ska tjäna pengar på EGENTLIGEN, det är ju tämligen bra marknad med tanke på alla stackars 13 åriga oskulder.

  Nej, nu gjorde jag det igen… tyst henka! 🙂

  ajja, drar iväg på bio om en timme, leker med min nyinförskaffade Zen vison:m lite 😛

 2. Haha! Jag menade typ som saker man skulle kunna sälja på ett lan; cola, jolt, kyckling… Grillade kycklinglår har visat sig oväntat populärt faktiskt.

  Vet inte om det skulle vara så populärt att sälja lammkött eller nå… 😮

  Iofs om det ändå ska vara högre straff (inte vet jag om det är det, men…) på fildelning så…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.