Zelda

För att vara säker på att den skulle komma i tid, beställde jag Mickes födelsedagspresent förra veckan. Dagen efter låg det ett paket i brevlådan. Jag bestämde att inte vänta på rätt dag och gav presenten på en gång; Zelda windwaker och Ocarina of time i samma förpackning.

Presenten var lite till mig också, för jag har saknat Zelda-spelen sedan förra sambon tog dem i separationen (oj, vuxenpoäng om man använder det ordet!). Så nu har vi spelat tv-spel de senaste dagarna… Hjälp vad kul det är! =) Fast man får ju inte något annat gjort.

Kanske, om jag klarar av det, ska jag inte spela idag. Tvättade faktiskt igår, men det går ju på nolltid. Skulle kanske göra något mer idag…

Flattr this!

7 reaktioner på ”Zelda”

  1. Aha, då är jag med! Det är något med Zelda-spelen som gör att folk som normalt inte gillar spel -och nu menar jag inte din pojkvän- ändå fastnar för dem. Min flickvän/sambo har aldrig gillat tvspel men ändå frågar hon ofta om inte jag kan lira lite Zelda så hon får titta på. Hon har även själv (med lite hjälp) spelat igenom både Ocarina of Time och Wind Waker …oj, nu längtar jag efter Twilight Princess!

  2. hejsan såg eran blogg . så ja tänkte börja med att sejja att 😀 twilight princess släpps till Game cube det släpps den 15 december 2006 😀 hehe .

  3. japp 😛 gillar oxå zelda ganska mkt 😛 klarade ut spelet när ja var 7-8 år :S hehe´.. så ja längar å längtar efter nya zelda 😛 // Nerdo ( ja som skrev förra med ) 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.