Igår var det grillning och annat med svärföräldrarna och kompisar. Hur trevligt som helst! Och roligt. För roligt, säger mitt huvud nu. Och som vanligt är jag vaken före alla andra (unga) människor. Svärföräldrarna har åkt ut på sjön för att se om fisken nappar bättre idag än igår, men alla andra ligger och sover.

Stryk det där sista, jag såg just Sara ta sig upp ur sängen! Jomi och Sara sov över, nämligen. Jag tycker om att vakna och det finns andra människor i huset som mår likvärdigt med en själv. Fast jag är bara lite bakis. Det var värre när jag gick upp mitt i natten och gick på toa. Då snurrade hela huset omkring.

__________

Sara ville bada, så jag följde med ner till sjön. Men det blåste och var kallt, så jag ville inte hoppa i. Det gjorde Sara… Men ställ upp en pool i detta varma hus så badar jag! *pusta*