När man sitter vid en dator (vänd mot skärmen, naturligtvis), och plötsligt kommer på att man vill berätta något för en annan person som närvarar i rummet, eller att man vill fråga densamma om någonting, då KOMMER den personen (ibland med stor möda) att sträcka sig så att den ser ens skärm.

Om jag tex sitter och programmerar, och frågar Micke “Växer egentligen bananer på träd, eller var det en ört eller hur var det nu?”. Då kommer han att ta av sig sina hörlurar och titta på min skärm. Svaret på frågan finns inte där. Frågan finns inte där. Men kanske…

Lugn nu; jag gör samma sak. Men det hindrar mig inte från att bli störd över att alla gör det. Speciellt eftersom jag har en skum grej för mig att när jag skriver ett blogginlägg eller programmerar så vill jag inte att någon ser vad jag skriver förrän det är klart. Vet inte varför riktigt…