Röstfiske

Det verkar som att miljöpartiet är ute och röstfiskar (punkt 27, kultur för alla) på alla möjliga fronter. De vill ha alla som är ”mot” lixom. Mot EU, mot Bodström… Det tråkiga är att det bara är tomma ord. Johanna ser igenom det hela, och jag kan bara hålla med henne.

Flattr this!

7 reaktioner till “Röstfiske”

  1. Har du börjat blogga i 3de person?

    Vore kanske nå man skulle testa, synd bara att bloggar når så kort (iaf min, jag har väl vadå 3 pers som läser min regelbundet) till skillad från sidor som lunar/helgon där det bara är o skrika i ett hörn så kommer nån snart och kommenterar..

  2. Klart det är tomma ord, det kommer ju från ett politiskt parti. Även om MP är bland de mindre skurkarna så börjar de tumma på principerna också. De ser ju hur bra det funkar för Sossar och Moderater att blåljuga folket rätt i ansiktet, så varför ska de göra annorlunda? Det är ju bara att dra till med nån braklögn för att få röster, och sen säger man nåt politikersnack för att undvika att behöva genomföra dessa löften.

    Ingenting nytt direkt.

  3. isecore: …och jag blir så trött och ledsen på grund av att gång på gång få bevis för att det är så det är. För däremellan målar jag upp en bild för migsjälv av ett samhälle som är vettigt. Och så kommer någon och river ner duken… =(

  4. nämen, ojsan 🙂

    vågar inte klicka på alla länkar som erbjuds, man kan ju få sjukdommar då! Iaf har då min mamma och pappa sagt det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.